resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 7586
    transfer sezonunu fazla değil beck gibi dengeli bir sağ bek oyuncusu ile tamamlamış olsak kulübede gerçekten önemli güç haline gelecek oyuncuydu. gerçi yıllık 1,8 milyon eu veriyorsanız normaldir, olması gerekenin azıdır ya neyse...

    adamın kim ne derse desin oyuna kattığı bir dinamizm var.
    ortaları iyi.
    kanı deli olunca ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
    hırslı...

    mental yetersizlikleri nedeniyle bir nevi kontrolsüz güç. 90 dakika oyunda olunca zarar veriyor, ancak 30 dakika oyunda olsa, berzerk modunda rakibin üzerine salsak zaten gitmiş maçlarda illa ki faydası olur ama en kötü, kaybederken kaybetmeye devam ederiz.

    yani koca sezonu 2-3 milyon eu'luk transfer yüzünden heba edersek çok üzücü olacak. kimse maliyet de demesin. çünkü ihtiyacımız olan oyuncu dani alves değildi. bak trabzonspor'a gitti neredeyse maliyetsiz cavanda'yı aldı, bak beşiktaş'a gittiler neredeyse maliyetsiz alman milli takımı görmüş adam aldılar. var böyle adamlar. istesek bulurduk. görev adamı... şampiyonlar ligi'nde sabri yüzünden kaybedeceğimiz tek maç zaten o adamın transfer gideri kadar gelire malolacak.

    mbia nasıl işbilmezlikten kaçtıysa, bilal - jem karacan transferleri nasıl işbilmezliktense malesef sabri'yi yedek bırakacak oyuncuyu almamak da aynı işbilmezliktir.

    çok ilginç yahu.
    carole ile jose rodriguez martinez transferlerini yapan yönetim ile bu yönetim, bu transfer komitesi aynı olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın