resim
Joel Nathaniel Campbell Samuels
Takım:Atlético-GO
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.78
Uyruk:Kosta Rika
  • 254
    sporx bugün kendisi için transfer görüşmesi yaptığımızı ve almaya çalıştığımızı iddia etmektedir.ne var ki kendisinin transfer iddiasının hemen altında dursun özbek'in transfer yapmayacağı haberi yer almaktadır. onun biraz altında da cenk ergün'ün kuba ve grosskreutz transferi için dortmund şehrinde olduğu yazmaktadır.

    şimdi bu üç haberi birlikte değerlendirip 2015-16 yaz transfer dönemi etkinliklerimiz süzgecinden geçirirsek en manıtklı ihtimal transfer yapmayacağımız olur. kaldı ki anlaşıldığı üzere yabancı transferi konusunda yetkilendirilen cenk ergün ne ara londra'ya gidip pazarlık yapmış olabilir?

    joel campbell özünde değerlendirme yaparsak takıma son derece katkı sağlayabilecek bir adamdır. yaşı genç ve dikine hızlı şekilde oynayabiliyor. alınması halinde forvet hattına da çekilebileceğinden adaletli forma dağıtılan ütopik düzende yasin sola poldi öne campbell ileri koyulabileceği gibi, campbell öne yasin sağa poldi öne koyulabilir. burak önde olursa bu üçlüden 2'si maça başlayabilir ki enerji ve etki bakımından üzülerek söylüyorum poldi kenarda oturan isim olacaktır. böylece takımda hem kanat oynayabilen hem de forvet özellikleri umut buluttan iyi olan 3 oyıncu olacaktır. gerçi chedjou'nun bile forvet özellikleri umu bulut'tan iyidir ama sanıyorum ne demek istediğimi anladınız.

    takımın ideal dişlilerinden biri olup önümüzdeki 7-8 sene boyunca ilk 11'e sağ kanat aramamamızı sağlayabilecek kapasite ve potansiyelde bir adamdır. mevcut hali ile 11'de net oynar; üzerine biraz koyarsa ligi domine edebilir.

    bu açıklamalar çerçevesinde inanmak istediğim haber ilk haberdir ancak gerçekler tahminen 2. haber olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın