resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5094
    kendisi henüz büyük takım hocalığının anlamını kavrayamamış. uğur meleke ne güzel de dedi kendisi için. "çok eleştirildiğini, bunu hak etmediklerini ifade ediyor ama eğer eleştirilmemek istiyorsa akhisar'a geri dönsün." belki kelimesi kelimesine böyle değildir ama buna paralel bir şey söyledi.

    yaaa hamza kardeş çok rahat konuşuyordun. ama burası galatasaray. biz de galatasaray tarafarıyız. kazandığın o 3 kupa seni en az bir sene idare eder diye düşünüyorsun ama bu senin karşındaki taraftar zaten onlarca kupa gördü. kupalara alışık. onlar güzel futbol istiyor, mantıklı hamleler istiyor, umut bulut gibi iğrenç ötesi bir futbolcuyu istemiyor gibi gibi gibi. ayrıca sen kimsin yahu? bu takımı şampiyon yapıp cl'de çeyrek finale çıkartan lucescu kovuldu. bu takıma 6 şampiyonluk yaşatmış, uefa kupası aldırmış fatih terim bile hunharca eleştirildi.

    sen kimsin peki hamza? daha dünkü akhisarlı hamza'sın. kusura bakma ama öyle. 2 ay eleştirilince hemen triplere girme. bi düşün bakalım neden eleştiriliyorsun.

    ya arkadaş, bruma, amrabat gibi iki kanet oyuncusunun gönderip, yasin'i kenarda tutup, sinan'ı ise 18'e bile almayıp kanatta umut bulut'u oynatan adamı ben nasıl ciddiye alabilirim? alamıyorum. tam konuşurken bu adam bi gülme geliyor.

    3 kupa aldık neden eleştiriliyoruz demeye devam edecekse acilen fenerbahçe'ye gidebilir. zira onlarda 3 kupa kazanırsa heykeli dikilip, eleştirilmeden minimum 2 güzel sene geçirebilir. adamlar alışık değil çünkü kupaya falan.

    neyse hamza. sana umut bulut ile başarılar diliyorum. forma adaletine de inanmıyorum. senin gibi takıntılı adamları da hiç sevmiyorum. prandelli de takıntılıydı. dzemaili diye tutturmuştu. gitti. sende de iğrenç bir umut bulut takıntısı var. hayırlısı diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın