resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1398
    hantal olduğu için eleştirilen futbolcumuz. zaten futbol 11 tane hızlı koşan, çalım atan ve teknik oyuncuyla oynanan bir oyun değil mi?

    bu gözler sami khedira için ''bu kazma yıllardır real madrid' de nasıl oynuyor?'' diyenleri gördüğü için bu sözlükte artık çok şaşırmıyor.

    öncelikle maç eksiği olduğunu bilmenizi isterim. aksi takdirde zaten yolu buralara düşmezdi, tıpkı sneijder gibi.

    ikincisi podolsk hiç bir zaman zıpkın gibi bir oyuncu olmamıştır. bunu siz bu sıralar fark ediyorsanız bilemem. takımın sistemine göre size gayet iyi katkı verir ama podolski' nin topu alıp 30 metre sürüp 4 kişiyi çalımlayıp gol atacağını felan sanıyorsanız herhangi bir şey diyemem size.

    https://www.youtube.com/watch?v=2_0md1jw9ns

    bir videosunu koydum yukarıya. hiç adam açlımlayıp gol atmamış, en fazla 5 metre depar atmış. podolski budur beyler, sisteminiz işliyorsa podolski her türlü ayak uydurur ama işlemiyorsa çok bir şey beklemeyin. hantal demeyin komik oluyorsunuz.

    hamit altıntop ilk geldiğinde kağnı gibi oyunu yavaşlatıyor diyenler vardı. adam kariyeri boyunca böyle oynamış, onu oynatan takımlar bunu bilerek oynatmış, hızından değil başka meziyetlerinden faydalanmış ama hamit' in eleştirilme konusu yavaşlığıydı.

    bugün thomas müller' i transfer etsek 2 ay sonra kim bu kazma? hiç çalım atamıyor diyecek bir sürü adam tanıyorum. zaten halı sahada oynadığımız için hız, çalım ve şut her şey.

    takımın içerisinde her oyuncunu yapmakla olduğu farklı görevler vardır sisteme göre. robben' in pres yapması beklenmez, messi' nin pivot olması beklenmez, milito vardı bir aralar inter' de adam tam bir çerçeve golcüsüydü işte o milito çalım atamıyor diye eleştirilmez. burak yılmaz' ın pivot olması bekleniyor ve eleştiriliyor. burak yılmaz hiç bir zaman böyle bir forvet olmadı, suç burak yılmaz' ı pivot yapmak istemektir.

    son olarak sanırım son kurbanımız kendisi olacak. 2-3 ay sonra kıçına teneke bağlanacak gibi işler böyle giderse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın