resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5068
    29 ağustos 2015 konyaspor galatasaray maçı'nda takımı gayet iyi oynamıştır. kendisinin vizyon sahibi biri olmadığı ve galatasaray'a yakışmadığı bu yaz belli oldu ama iyi oynanan bir maçtan sonra da bu kadar eleştiri saçma. 10 kişi kaldığımız zaman dilimi dahil oyunun kontrolü bir an bile rakibe geçmedi. jeneriklik goller yemeye devam ediyoruz yoksa rakibin gol pozisyonu yok. hepsi uzaktan şut. ilk yarıda rahat rahat 3-4 olacak maç bariz bal golüyle 2-1 bitti. carole atılınca geride gayet iyi alan kapattık. topu kazandığımız anlarda da oyunu soğutup rakibin iyice sinirini bozduk. jose'nin girmesiyle de yavaş yavaş ileriye giderek wesley başbakanla fişi çektik.

    ilk 11'i 30 yaş ortalamalı bir takımız ve futbolu bilenler bilir ki bu tarz yaşlı takımlar ligin 5 ile 6'ncı haftasına doğru iyi bir form tutar. dolayısıyla bu sancılar azalarak bitecektir. melo inter'e gitmezse büyük koz, büyük oyuncu. muslera ve sneijder gibi, varlığı herkese güven veriyor. ama giderse sıkıntı.

    eklemeden geçemeyeceğim. kulübün başında bu kadar çapsız adamlar olmasına rağmen, %90'ını ünal aysal'ın kurduğu şu kadro, türk futbol tarihinin en troll takımı olabilir. her yerden bu kadar baskı yiyorken 10 kişi deplasmanda 4 atmak kusura bakmayın ama hiçbir türk takımının harcı değil. o yüzden hamzacığım, mağlupken süt dökmüş kedi, galipken 10 kaplan gücünde fatih terim triplerine gireceğine yat kalk efendinin düşmanına dua et. zira dünyanın hiçbir yerinde senin gibi taraftarı karşısına alan teknik direktör, o takımın başında uzun süre kalamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın