resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5067
    ilk 11 tercihlerini yine bir nebze anlamaya çalıştığım ama oyuna müdahalelerini beğenmediğim hocamız. genelde "yapma be hoca bu adam çıkar mı? bu dakikada bu değişiklik olur mu?" gibisinden klasik kahve ağzı eleştirilerim var kendisine. ancak 29 ağustos 2015 konyaspor galatasaray maçındaki müdahalelerini, değişiklerini ve dakikalarını beğendim. özellikle telles'i bekletip rodriguez'i almasıyla büyük bir hatadan döndüğünü düşünüyorum.

    ben de umut'un ilk 11 başlamasını istemiyorum ama umut'un oynamasının mantığı öyle anlaşılamayacak bir şey değil. 4-4-2 oynamak için umut ile başladığı çok açık. yine önde baskı temalı, wesley solda, poldi sağda gözüken, hafif kaosvari bir oyun planladığını düşünüyorum. oyunu rakip sahada oynayarak verdiğimiz pozisyon sayısını azaltmaya çalışıyor. osmanlıspor ve konyaspor gibi hücum aksiyonları zayıf olan takımları karşı böyle bir ilk 11 planlamış. bu iki takımın maçı üst üste geldiği için aynı kadro ile maça çıktı. yani sert geçmesi beklenen maçlara bu ilk 11 ile çıkmayacağını tahmin ediyorum. belki de yanılıyorumdur, bekleyip görelim.

    son olarak, bir toplumdaki her bir bireyin eleştirilere tahammülü olması lazım. lakin terbiyesizliğe, hakarete, saygısızlığa hiç tahammül göstermemek lazım. çoğunuzun sadece televizyonda gördüğü, normal yaşantıda tanımadığınız birisi hakkında, - hele ki bu adam galatasaray teknik direktörüyse, üstelik 10 kişiyle 4-1 kazanılan bir deplasman maçından sonra- bu kadar çirkin konuşulması terbiyesizliktir. ayıptır, rica ediyorum daha fazla küçülmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın