resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7561
    öyle ya da böyle bu adama helal olsun arkadaş. maddi durum bu haldeyken aldığı ücret eleştirilmeyecek gibi değildi. bazı tavırları ve açıklamaları da hoş değildi. ancak geçen haftaki ve özellikle bugünkü performansı gayet iyiydi. bir iki tane hata yaptı tabi ama tercihleri genel anlamda doğruydu. somutlaşsın diye söylüyorum. sabri'nin bugünkü bek performansının bir üst seviyesi caner'in iyi oynadığı bek performansı.

    eleştirirken de önce neyin ne olduğunun ayrımını yapabilip eleştirmek lazım. burak'ın golündeki asisti çok güzel bir ortaydı. 2. asisti ise 5 metre yanındaki sneijder'e pas diye küçümseniyor. insan neyi görmek isterse onu görür. zaten adama 30 metre ilerideki sneijder'e rabona pasla asist yaptı diyen yok. 25 dakika 10 kişi oynamış bir takımın beki, 90+4'teki duran top dönüşü %80 deparla kontra atağa çıkıp ceza içinde asist yapıyorsa o asist tamamdır.

    31 yaşında olduğu için tecrübesiyle güzel işler yapıyor ama önümüzdeki en az 40 maçlık süreven için sırf bugün iyiydi diye sabri'ye koşulsuz güvenmek hata olur. zaten sabri de devamlılığı yüksek olan bir futbolcu değil. bugün sabri'nin iyi oynaması galatasaray'ın sağ bek ihtiyacı olduğu gerçeğini değiştirmez. sabri zaten 31 yaşında, oraya dinamik bir futbolcu alıp sabri'yi ona alternatifleyebilseydik süperdi. ah bir de şu kupa maçlarında tarık'ın güzel katılımlarını görebilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın