resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5045
    kendisinin yerinde olsam paso kazi kazan falan oynarim. hem kulube ek gelir olur amk.

    29 agustos 15' konyaspor galatasaray macinda yine bozuk saat dogruyu gosterdi. sabri ortaladi burak gol atti. dunyanin en kisa fikrasi yemin ederim. allah hasortmanlidan razi olsun. 451 sag acik umut. sabri top kaptirdi chedjou depar atarken kasi atti.

    kalede kaleci yok burak pas cikariyor. onu da beceremiyor. umut daglara taslara vuruyor sutu kale bosken. en azindan kaleye vuruyor anasini satayim.

    sag kanattan geldiler iceriye katettiler serbest vurustan gol. attigimiz golu konusmuyorum bile. 29 agustos 15' genclerbirligi kasimpasa macindaki gol sadece 1 saat once atilmisti. degisik modeli 1 saat sonra ekran basindaydi.

    sneijder'in golune kadar pozisyonumuz yok. skor yazarlari gelir bize soverler birazdan. lakin maci izlemesek daha cok sevinirdik haberleri yok. skor 4-1 ama 70 dakika kapanan bir akhisar aman sey galatasaray var. takimlari karistiran ben degilim bizzat takimin hocasi.

    biz yine sozde iyi gunde dogru bildigimizi soyleyelim. hoca bak o sag kanat sag kanat degil. sabr'yi guntekinle ridvan ovuyorsa bir bokluk var demektir. uyanik ol... bir dahaki takiminda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın