resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 250
    1-sercan yıldırım'ın transferi için bursaspor kulübü ve adı geçen oyuncuyla her hususta anlaşmaya varıldığına, bursaspor kulübü'ne bu transfer karşılığında 7 milyon euro ve futbolcumuz gökçek vederson'un verildiğine, resmi imzaların pazartesi günü atılacağına ilişkin bazı medya organlarında haberler yer almaktadır.

    sercan yıldırım önemli ve değerli bir futbolcudur. ancak sercan yıldırım konusunda kulübümüzün önceki açıklamaları kamuoyunun bilgisindedir. bu tip haberler kulübümüzü olduğu gibi bursaspor kulübü'nün yönetimini ve sercan yıldırım'ı da zor durumda bırakmaktadır.

    takdir edileceği üzere bu transfer karşılığında bursaspor kulübü'ne verildiği iddia edilen vederson'un da bu haberlerden olumsuz etkileneceği, böylesi bir durumun hem sporcumuza hem de takımımıza zarar vereceği tartışmasızdır

    2- kulübümüz tarafından defalarca açıklama yapıldığı halde; bugün yine bir çok gazetede sercan yıldırım'ın fenerbahçe'ye transferi yönünde haberlere rastlanmaktadır. hatta fanatik gazetesi daha da ileri giderek futbolcunun fenerbahçe formasıyla fotoğrafını yayımlamış ve pazartesi günü bu futbolcunun fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını iddia etmiştir. yine fanatik gazetesi bu asılsız haberinde gökçek vederson'un da bu transferde takas olarak kullanılacağını ileri sürmüştür. sorumlu gazetecilik ilkelerine aykırı davranan ve bu tip yalan haber yazan fanatik gazetesi'nin hem fenerbahçe spor kulübü'nden hem de futbolcumuz vederson'dan özür dilemesini bekliyoruz.

    spor kamuoyuna saygı ile duyurulur

    fenerbahçe spor kulübü

    (bkz: fenerbahçe "genişliği" ne şampiyonluk "genişliği", ne kupa "genişliğidir". onun "genişliği" başka bir "genişliktir" işte, adı konamaz. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın