resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4985
    şampiyonluğun yaramadığı hocamız. tıpkı zamanında uefa kupası'nın terim'e yaramadığı gibi. terim'i dağıttı o kupa. adam kendine 2011'de gelebildi daha sonra. aynı şey hamza hoca'ya da oldu sanırım. şampiyonluğun en zorlu, en umutsuz anlarında bile özgüveni yüksek, soğuk kanlı, inançlı adam gitmiş. yerine telaşlı, özgüvensiz, pet şişeleri yerlere vuran bir adam gelmiş. bu değişim dramatik. burada kendisini yalnız bırakan yönetimin de payı var. hamza hoca şu an aldığı kararların hiçbirini soğuk kanlılıkla alıyormuş gibi görünmüyor. dışarıyla olan ilişkisi de bu yüzden pek iyi değil. bu yüzden hep diyorum ki bu adamlar kendine bir iletişim uzmanı seçmeli.

    takım şu an iyi durumda değil ve bunun yönetimle birlikte birinci sorumlusu da maalesef hamza hoca. galatasaray'ın kötü bir kadrosu yok. her şeyden önce elinde muslera, burak, sneijder, selçuk, emre çolak, chedju, balta, telles var. melo var. ama selçuk dışında bu oyuncuların hiçbiri yeterince hazır değil. bunda da bütün önemli oyuncuların hazırlık kampına 20 temmuzda katılmasının payı büyük. bu bir planlama hatasıdır.

    sonra artık takımdan ayıklanması gereken oyuncular hala niçin şans buluyor? hadi sabri'yi kabullendik diyelim. umut, olcan ne ayak? savunma yapıyor desen değil, hücuma katkıları var desen değil. hoca bu iki isimde ısrar ederse kendini bitirir. bu net. bu ikisi yerine şans vermesi gereken isim sinan gümüş. ben bir taraftar olarak artık umut de kaval kemiğini, olcan de göbiş'i görmek istemiyorum. olcan artık futbolu bırakmış. umut inşaat malzemesi kıvamında. cidden bu iki tercihi anlayamıyorum. takımın gençleşip hızlanmaya ihtiyacı varken bu kadar yavaş iki oyuncu ne katıyor takıma?
App Store'dan indirin Google Play'den alın