• 161
    herkes bu konuda yönetimi suçluyor ben dahil. ancak bir farkla ben yönetimi sponsor bulamamakla değil elindeki sponsorları bir bir kaçırmakla suçluyorum.

    neden mi? türk futbolunun gerilediğinden bahsetmiyorum bu bir. futbol ve spor camiası üzerinde bir siyasi baskı olduğu aşikar. bu kadar zorlu ortamlarda sen sana gelen sponsorları biz gaaasssaaaaraaaayyııızzz vooouuuvvv aauuvv kafası ile reddedersen hiç bir yere varamazsın. elimizdeki en net veri yandex'in fenerbahçe ile aynı koşullarda bir sözleşme önerdiği 4+ tıklama başı, diğerleri 5 civarı paralar önerdiği yazıyor. şimdi sen bu zor koşulları göremeyip ben şampiyonlar ligindeyim diyip trip yaparsan böyle ortada kalırsın.

    bakın taraftarlık formamızı bir kenara koyalım ve masanın karşı tarafına geçelim x şirketinde yetkilisiniz. galatasaray'a kulübün istediği gibi 8- 10 milyon vermek sana ne vaat ediyor? geri dönüşü nedir bunun? bugün anket yapsak yüzde 90 biliyor ki avrupa'da galatasaray 7. maçına çıkamayacak. stadın dolmuyor yönetim sallantıda takıma spora ilgi azalmış takım ligde br şeyler yapar mı büyük soru işareti bu tür kötü koşullarda yüksek miktarda para almanın iki imkanı var. ya yurtiçinden sıkı bağlantı ve duygusallık ya da yurtdışından türkiye piyasasına agresif bir giriş yapmak isteyen birileri. yurtdışındakiler bile 8-10 vermezler ya neyse.

    galatasaray'da aslında o bağlantıyı çekebilecek lobi var ancak yine her zaman ki gibi galatasaray'ın en büyük düşmanı galatasaraylılar. kulübü değil kendi çıkarlarını düşünen, arma sevgisinden çok mevki ve güç sevdası olan insanlarla dolu olan o beyoğlunda ihtişamlı bir okul var ya hah orası ve içindekiler bu kulübün en büyük düşmanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın