resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2812
    https://www.youtube.com/watch?v=pG6uKkpOIzI

    iyi ki bizim formamızı giymiş asıl kral. yaşım 23. 2001-2002 sezonu dahil tüm lig maçlarını ve uefa maçlarının hepsini hatırlıyorum diyebilirim. bu adam benim kurtarıcımdı. öyle çok severdim ki küçükken. etrafımdaki abilerim, babam, babamın arkadaşları falan bu adama bağrınca çok üzülürdüm, neden bağırıyolar her şeyi yapıyor ki bu adam derdim.

    bizden 2000 yılında ayrıldığında ağlamıştım, bir dönem sona ermişti. geri geldi oynadı, galatasaray tarihinin en underdog şampiyonluklarını bu adamın taşımasıyla kazandı. fenerin elle kolla şeref dışı kazandığı puanların hesabını soranların başında geldi bu adam 05-06 sezonunda. takımı kenetledi hasan şaş'la, işi bitirdi. 07-08 sezonunda fener'in o güçlü kadrosuna rağmen takımını forvet arkadaşlarıyla taşıdı, şampiyonlukta saha içinde önemli, saha dışında ise en önemli katkıyı vererek takımı şampiyon yaptı.

    benim için galatasaray santraforu hep bu adam gibi olmalıdır, varsın bitirici vuruşu çok üst düzey olmasın. takımı ileri taşıyabilsin, pozisyona sokabilsin. varol kral. futbol camiası içerisinde yeri çok farklıdır bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın