resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 609
    galatasaray tarihinin en çok forma giymiş 3. futbolcusu.

    cüneyt tanman örneğiyle birlikte televizyonlarda yorumculuk yapan futbol eskilerinin artık fazlasıyla ciddiye alınmaması gerektiğini kanıtlamıştır. televizyonda gazetede yazmakla eleştirmekle görevi icra etmek birbirinden çok ayrı durumlardır.

    en ütopik eleştiriyi bile diğer etkenler önemsenmeden dile getirip bunlar üzerinden prim yapılırken işin mutfağında olmak bir çok etkeni göz önünde bulunmak bunlar ile ilgili sorumluluk almak ve tüm bunlar karşısında beceri göstermek güçlü bir karakter gerektirmektedir.

    zaten bir çok futbol eskisi (rıdvan dilmen, hasan şaş , arif erdem,alpay özalan,hakan şükür) bu durumu bildiklerinden en kemiksiz ve dertsiz işi spor yorumculuğunu yapıp işin asıl kısmıyla her zaman aralarını uzak tutmuştur.

    oysa gerçek karakter gösterenler ve futbolun içinde kalmak isteyenler bunun için öğrenmek ve gelişmek isteyenler zidane örneğinde olduğu gibi işin mutfağından ayrılmayıp "b" takım çalıştırarak kendilerini geleceğe büyük teknik direktör olmaya büyük ve idealist spor yöneticisi olmaya adamaktalar.

    şimdi cüneyt tanman yöneticilik döneminde beceremediği tüm işleri eleştirmeye devam edecek ve ahkam kesecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın