resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9549
    sözleşmesinin uzatılmamasının bizden mi yoksa kendisinden mi kaynaklandığını merak ettiğim dünya yıldızımız. kendisi ünal aysal zamanında takımımıza kazandırıldığında takımın belli bir planı, vizyonu vardı; amaç başarı başarı başarı idi ve kulübün genlerinde, kuruluş amacında olan avrupa'da başarı hedefimiz çok netti. takım yeniden yapılanmaya gitmişti ve wesley de bu yapılanmanın en önemli parçalarından biri olacağına inanarak gelmişti. şu an geldiğimiz durumda ise ne bir hedefimiz var, ne düzgün bir yönetimimiz, ne de bırakın b planını bir a planımız bile yok.

    wesley tarafından olaya bakınca; adam hırslı bir oyuncu, hayatı boyunca kaldırmadığı kupa kalmamış, hep büyük hedefler için sahada savaşmış bir adam. geldiğinden beri hemen her sene başkan değişiyor, teknik direktör değişiyor, takımda sık sık bir kaos ortamı oluşuyor. 2 sene önce real'e 4ü 5i atar eler miyiz onun derdindeyken bu sene çok s*kmeseler bari aman ağzımızın tadı kaçmasın modundayız. takımda yıllardır süregelen bu saçmalıklara rağmen adam buraları çok sevdi, taraftarla mükemmel bir bağ kurdu ve hiçbir sorunu yoktu yakın zamana kadar. kaç kere söz verildi bir türlü sözleşmesi uzatılmadı yine bir şey demedi. acaba sonunda takımdaki amatörlüğü, hedefsizliği gördü ve kulüp küçülmeye gidiyor, hedef küçülttüler dedi de şimdi de olaylar netleşene kadar kendi mi uzatmak istemiyor diye düşünüyorum. öyle düşünüyorsa da sonuna kadar haklıdır, ortada kalacak hali yok ya o kalibredeki bir adamın. bugün koy barcelona'ya hiç sırıtmaz orda da oynar.

    kulübün bütün bu amatörlüklerden, saçmalıklardan kurtulması ve wesley ile en yakın zamanda sözleşme uzatması dileğiyle.. futbolu bizde bırak wesley!
App Store'dan indirin Google Play'den alın