resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7271
    - hani sen 4 yıldızın ile övünüyorsun ya şampiyonluk sayısında rakibinden gerideyken bu adam seni öne geçirdi, sen o yıldızı bu adamın attığı temeller ile aldın.

    - senin defansında servet oynarken ujfalusi'yi getirdi sağ kanadı söylemiyorum bile, orta sahan bam üçlüsü kalen zapata forvetinde stancu oynarken, kalene muslera orta sahana melo o zamanlar çok iyi olan selçuk , forvet arkan sneijder , forvetinde elmander , drogba gibi dünyaca ünlü yıldızları getirdi. zaten elmander ve ujfalusi terim ile anlaşılmadan önce yapılmış transferler. vizyonuna bak adamın, sen hala bu adamları özlüyorsun.

    - cl çeyrek finallere, ikinci turlara çıkarken. biz cl takımıyız derken bak yine bu adam vardı.

    - belkide hala kendimize bile söyleyemeyip içten içe çok kızdığımız, kazandığı başarılar kupalar uğruna saygı duyduğumuz terim'in aslında karşı tarafı çoktan seçtiğini de yine bu adam zamanında öğrendik.

    - sezon başında millet bizle kek kalıbına girdiler diye dalga geçip sezon sonunda bu sefer sen onlarla dalga geçerken de yine bu adam sayesinde.

    - erkek basketbol, kadın basketbol takımı kupaları kazanırken de bak yine bu adam vardı.

    şimdi bu enrty altına selçuk ve burak'ın sözleşmesini alırken de bu adam vardı, prandelli getirende bu adamdı, terimi kovanda, gereksiz transfer yapıp bizi zarara sokan da oydu buydu filan diye dolacak.

    daha kötü yorumlarda olabilir, 4 yıldızla övünmedim, onu yapmadım bunu yapmadım diyende çıkar.

    ünal aysal'ın hiç mi hatası yok, evet bu adamında hatası var ama katkılarına yararlarına baktıktan sonra hatalarını göremiyorum bile. senin en kötü zamanında gelip seni bu en iyi duruma getiren ligi domine eden adama bari bu haksız söylemlerde bulunmayın. sevmiyorum deyip geçin.

    bu adam galatasaray'ın başarısı için aklına kim geliyorsa hepsini karşısına aldı, önünde durdu korudu. şike ile savaştı. o yüzden ünal aysal galatasaray tarihinin en başarılı başkanlarından biridir. kendisine kattığı her şey için teşekkür ederim, keşke çıkıp geri geleceğim dese.

    https://www.youtube.com/watch?v=B2MbC3VvnYo

    https://www.youtube.com/watch?v=9FnvMsbGvcc

    edit: kişi ya da tek adam sevdalısı değilim, başarılarda ünal aysal'ın ne kadar payı varsa teknik heyet, oyuncular, yönetiminde bir o kadar payı var. benim için önce arma gelir kişiler değil. arma için savaşan ve onu yücelten adamları ise desteklerim ve korurum sadece bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın