resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9547
    5 milyon ve üzeri bir teklife düşünülmeden satılması gerekir. aysal sağolsun adamın 2019 yılına kadar kapı gibi sözleşmesi var. selçuk'la beraber aldığı maaş* bizim için zaman zaman transferde elimizi kolumuzu bağlayan çok büyük bir meblağ. zaten işin teknik kısmında da çok tartışılan bir oyuncu. çok gol attığı için birçok zayıf yanı gözardı ediliyor ama son iki sezondur ulaştığı gol sayıları galatasaray gibi bir takım için çok yüksek rakamlar değil. daha ucuz maliyetlere bu katkıyı verecek forvet pekala bulunabilir. 3-4 maçta bir trip atmasından da kurtulmuş oluruz.

    aslında idare etmesini bilen bir teknik direktör için çok iyi bir forvet burak. fatih hoca zamanında oynadığı oyun, attığı goller ortada. lakin fatih hoca artık takımın başında değil ve onun gibi insan yönetmesini çok iyi bile teknik direktör sayısı da fazla değil. maalesef hamza hamzaoğlu da bu konuda zayıf.

    tüm bunları düşündüğümüzde bence tereddüt etmeden satılmalı ama transfer döneminin bitmesine bu kadar az süre kalmışken ve mevcut yönetimle, teknik heyetin transfer konusunda başarısı ortadayken insan korkuyor. burak'ın satılıp tüm sezonun umut bulut'la geçirilmesi ihtimali dehşet verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın