resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7255
    hakkında hep aynı masallar anlatılan eski başkan.

    kıllarımız ağardı yavrumlu, amk'li lafları akranlarınıza saklayın adamın canını sıkmayın terbiyeli olmak size birşey kaybettirmez diye not düştükten sonra biraz daha bu eski başkanın o çok muhabbeti geçirilen devre arası transferlerini inceleyelim..

    ihtiyaca yönelik eyvallah peki güzel kardeşim o zamanın ihtiyaçları neydi?

    5 yabancı oynatabiliyorsun ve gelecek senelerde belki daha da düşecek geyiği dönüyor. senin 5 yabancın banko oynuyor zaten. yani kendini kanıtlamış birini alsan banko oynayan yabancılarından birini kesmen lazım. eee? kimi alırsın peki yabancı olarak? tribünde oturtabileceğin adamı alırsın veya genç birşeyler alırsın ya tutarsa diye. kim alınmış? burdisso, hayrovic, ontivero, telles. biri zaten kiralık, biri kesin bir transfer hatası, birini şu anda zarar etmeden çıkartırsın neredeyse banko oynamış geldiğinden beri, bir tanesi de genç bir çocuk bence yanlış transfer ama öyle klüp batıracak adam değil. şahsen 12 milyon brumaya vereceğime o zamanın şartlarında 6 tane ontivero riski almayı yeğlerim. 12 milyonluk adamdan kar edemezsin ama 2 milyonlukardan birini 5-6 ya satsan zararın 0 a iniyor. gerisi kar. hah ünal aysal çilekten kabağa niye dönmüş? bundan dolayı. zamanın şartlarında gidip bir çilek daha almaya kontenjan yok. telles bile sınırdan dolayı her maç oynayamıyordu. yoksa ünal aysal da biliyor 19 milyonu harcarken gidip adam akıllı birini almayı.

    geri kalan yerlilere bakalım.. çok çabuk unutuyorsunuz ama yerli adam yoktu piyasada ve bizim yerli takım da yeterli değildi yerli takviye şarttı. o çok beğendiğiniz gözünüzü açtığınız terim yeni yabancı kuralına göre kadro yapmamıştı milli takımdakinin altını kazmaya uğraşıyordu o sırada. kapıyı 5 milyondan açıyorlardı bize. galatasarayın ise yerli yedek klübesi neredeyse alternatifsizdi. hah işte bu ucuz gençler de aslında vizyon transferi bir bakıma. süper yerli genç ucuza vardı da almadı değil bu adam. kötünün iyisinin ucuz ve gencini seçmeye çalıştılar. alınan adamlar bence yerli olarak bakıldığında o kadar kötüadamlarda değillerdi. eskişehir bursa filan alsa hamza şimdi galatasaraya transfer etmeye çalışıyordu bunları.

    19 un 7 sini telles le düş. kaldı 12. bu kadar yaygarada bir kiralık (burdisso) ve bir toplam maliyet açısından ucuz yabancı (ontivero) ve bir tane de tamamen yanlış bir transfer yapılmış (hayrovic) bütün yaygara bundan kopuyor. sanki bugüne kadar her alınan tuttu gibi bir tavırlar filan. birader terim bu takıma sivastan adam alıp tek resmi maçta oynatmadan eskişehire sattı aloo?

    işinize gelince porto olacaz diyip ucuz genç alınca lüks için yapıldı diye ağlamayın komik oluyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın