resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1372
    farkında mısınız bilmiyorum ama takımda iki adet kazma var iken kendisi forvet olarak oynatılmıyor. ben podolski'yi sağ açık oynatana beden eğitimi hocası bile demem. kimse kusura bakmayacak hacılar. takımında giroud olur anlarım, cavani olur anlarım, benzema, falcao... ya ne bileyim aklınıza kim geliyorsa söyleyin. iyi bir santraforun var ve iyi bir ligde oynuyorsan kendisini santrafor oynatmayabilirsin, değişik varyasyonlar deneyebilirsin. ama umut ve burak santrafor oynuyor ve kendisi sağ açık oynuyorsa kusura bakmayın da adama gülerler. kimse teknik, taktik, sen futboldan anlamıyorsun diye de gelmesin. adama sabri'nin açığını kapattırıyorlar lan.

    ya neden umut ve burak santrafor oynuyor neden ? #1782924 şu entry'i okuyun bi. hiç burak'ın, umut'un top indirdiğine şahit oldunuz mu ? abi bu adam yapıyor işte. rakip defans arasında kaybolmuyor. madem santrafor transferi yapamıyoruz. elimizde de podolski varken oynat amına koyayım şu adamı ileri uçta. türkiye ligi lan burası. ingiltere, italya, almanya liglerinde oynuyoruz sanki de podolski beceremeyecek santraforu. burak, umut, podolski'den hangisini tercih edersiniz ? bir söyleyin bana.

    konu sapıyor ama, kendisi ileri uçta oynamayınca yasin de oynatılmıyor. hani hamza bey yasin'i parlatmıştı ? yine yasin yerine umut tercih ediliyor. burak tercih ediliyor. biz söyledik yasin'in formayı zorla kaptığını ama dinletemedik. yasin yine yedek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın