resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7253
    yıl olmuş 2015 hala tüzemen'e inanan var amk.

    (bkz: #1796946)

    kız adama demiş ki huntelaar fernandao ya da kweuke'yi al adam demiş huntelaar dışındakiler vizyonumuza uymaz kız demiş tamam o zaman napalım alalım adam demiş tamam sonra adam gitmiş bi gelmiş yanında pandev var kız demiş noldu adam demiş çarşıdan aldım huntelaar eve geldim pandev kız da demiş aman ne kadar da vizyonlu bi adam.

    bi de yani gerçekten ünal aysal başkanken levent tüzemen'in kweuke ve fernandao'nun iyi futbolcu olduğunu keşfetmiş olduğunu mu düşünüyorsunuz, nasıl kafalar lan?

    abicim, bak lütfen, bi insanı başkasına olan nefretiniz yüzünden sevmeyin. bırakın artık şu düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı polat alemdar kafalarını. gelin rahatlıkla itiraf edin, ilk dönemi tamam ama son senesinde ünal aysal kulübün anasını bellemiştir. bi şey kaybetmezsiniz lan, valla bak.

    bi de hafız, mancini'nin devre arası transferlerini bruma + amrabat + yiğit gökoğlan + aydın yılmaz olaylarıyla kıyaslayan var. aydın yılmaz hadi neyse de, diğerleri mancini gibi lüks için, keşif yapıyoruz diye değil, ihtiyaca yönelik transferler yavrum. anlatabildim? hani o dönem takım oturmuş, kadro derinliğine ihtiyaç var, şampiyonlar ligi'nden para kazanıyorsun, her şey güzel gidiyor alıyor adam. mancini 19 milyon euro'yu o transferlere bayılırken kadro 50 küsür kişiydi, bu adamların maaşları falan var. hani ünal aysal'ın sözleşme yenilediği falan maaşlar var ya. a2 takımımız yıldızlar karması oldu bi ara bizim, böyle rezaleti osmanlıspor'da göremezsiniz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın