resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9539
    medyada büyük bir anlayamadığım şekilde burak yılmaz gitmesin, gitmemeli, gitse o paraya birini alamazsın zaten, galatasaray'ın burak'a, burak'ın galatasaray'a ihtiyacı var muhabbeti dönüyor. o kalitede adama zaten 10-12 milyon verip alacakmışsın, verilen para zaten gidecekmiş falan.

    şimdi öncelikle burak'ın galatasaray'a ihtiyacı var ama galatasaray 100 yıldan fazladır gol atıyor. buraksız da atar, burak'a ölümüne ihtiyacı yok.
    ikincisi ise, muslera için teklif var denildiğinde aynı adamlar, satılsın, değerini bulunca niye satılmasın diye gayet keyifli keyifli satılsın diye muhabbet ediyorlar. muslera satılınca yerine gelecek kaleci için, aynı kalite bir kaleci için yine aynı parayı vermeyecek miyiz? muslera değerini bulursa satılsın diyen adamlar, konu burak'a gelince satılmasın ooo diyorlar. yaşını da almış burak için harika bir teklif hem de gelen paralar. ama medyada sizce neden melo 3 veriyorlarsa gitsin, muslera'ya 20 gelirse hemen satılsın da burak gitmemeli goygoyu dönüyor? yorumunu size bırakıyorum. galatasaray'ı mı düşündüklerinden sizce?
App Store'dan indirin Google Play'den alın