resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4892
    ulan hala kendisine inanan taraftarları gördükçe içimi bir sıkıntı kaplıyor. dün maç sonu* yazacaktım ama sinirim yatışsın diye sabahı bekledim lakin hala sinirliyim bu dengesizin yaptıklarına.

    otorite; sıfır.
    vizyon ve dünya görüşü; sıfırın da altında.
    oyuncular üzerinde ağırlık; yok.
    adam kayırma; en üst düzey.
    genç ve tecrübesizlere yaptığı ayrımcılık keza öyle.
    yerlilere ve sözde evlatlara verdiği imtiyazlar; en üst seviye.
    teknik-taktik bilgisi; akhisar, osmanlıspor düzeyi.

    muslera tuttu, sneijder attı 3 kupa onun oldu. oh ne güzel iş lan. burada koca bir yaz mevsimi, 3 ay boyunca bas bas bağırdık bu takımın mantara basacağını. daha bunlar iyi günler, çünkü şampiyonlar ligi başlamadı. evet futbolu kendisinden daha iyi biliyoruz çünkü kendisinin futbol bilgisi yok denecek kadar az. takmış at gözlüğünü, bütün hayatı olmuş bilal kısa, ömer niyaz, güray vural. vizyonu bu çünkü. eden hazard'ın hangi milli takımda oynadığını veya romelu lukaku'yu bildiğini sanmıyorum mesela. tevez ve pirlo'yu hala juventus'ta zannetmesi çok yüksek ihtimal. lionel carole veya jose rodriguez kendi transferleri mi sanıyorsun? scoutlar önüne getirmiş bu da belli ki kolay söz geçirebileceği için aldırmış. oynatmıyor da zaten, iyi oynarlarsa çıkarıyor hemen. ne gerek var takımdaki kıdemlilerin yerini sarsıp dengelerle oynamaya değil mi? akhisar'da iken ömer niyaz kendi keşfi miydi sanıyorsun? ibrahima sonko gitti söyledi bizim köyden bir arkadaşım var buraya getirelim diye, öyle alındı. şaka değil lan bu olay gerçek. koskoca galatasaray'ı böyle bir adamın yönetmesi ne kadar acı.

    bir de bu adam takımın başındayken ibrahimoviç'i isteyen taraftar kesimi vardı. ulan bu adam ibrahimoviç ile baş edebilir mi? emre çolak'a söz geçiremeyen adam ibrahimoviç'e "senin görevin şu şu şu" diye taktik verebilir mi? verse ibrahimoviç bunu dinler mi? wesley sneijder bile çıldırma noktasında. allahtan ne olduğunu ne olmadığını herkes yavaş da olsa görmeye başladı, çok şükür ki "ama onun 3 kupası var" diyen skor taraftarları azalarak bitmek üzere. real madrid maçında "ne pas yaptık be" diye 1 hafta konuşan zihniyet kayboldu gibi. barcelona'nın 90 dakika yaptığı olayı 9 saniye yapıp bununla 1 hafta boyunca çıldırırcasına övünen galatasaraylıya hamza hamzaoğlu ve hikmet karaman gibiler müstehak. bununla övünme çünkü olması gereken, tuttuğun takımın misyonu ve vizyonu bu zaten. ingilizler gibi toplu bir halde oynamak ve türk olmayan takımları yenmek. 9 saniye değil, maç boyunca. bu vizyon ve misyona sahip klübün başında ise vizyonu ve misyonu buna tamamen ters olarak sadece türkiye ile sınırlı biri var. maalesef olduğumuz nokta bu. uzun lafın kısası; gideceğin gün yaklaşıyor hoca. önce sen sonra başkanın dursun özbek. gittiğiniz gün kurtulduğumuz gündür, en azından şimdilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın