2015-16 Türkiye Süper Lig 2.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 244
    yediğimiz gollerin ne kadar üfürükten olduğunu anlatmaya gerek duymuyorum. rodriguez oyundayken oldukça dengeli ve topa sahip bir grafik çizdik. alanlara göre değerlendirme yapacak olursak;

    kalede sıkıntı yok. kedi 2 golde de hazırlıksız yakalandı yapacak bir şey yok.

    defansta da malum bölge dışında açık vermedik. bu adamın artık oynatılmaması gerek ancak bunu hocaya anlatmak oldukça zor. elindeki oyuncu bu anlarım ama bu bölgeye transferde elimizi çabuk tutmalıyız zira ligin ilk haftalarındaki puan kayıpları sonlara doğru bizi gereksiz bir baskıya alacak.

    orta sahada rodriguezi sanıyorum ki maçı izleyen herkes çok beğenmiştir. nadir de olsa selçuğun yanında dikine oynayan tek oyuncuydu diyebiliriz. değişikliğe kadar ben tek tük tökezlemeleri dışında hatasını görmedim umarım böyle devam eder. oyundan çıkmasıyla topu ayağımızda tuttuğumuz süre de azaldı ve başarılı ataklar yapamadık.

    forvet içinse diyecek çok bir şey yok. burak ofsayta düşmeme becerisini geliştirmiş, podolski ikili mücadelelerde oldukça güçlü ve ayakta kalabiliyor, yasin de birkaç haftada temposunu yakalar diye düşünüyorum. umut ise bildiğimiz gibi hala aynı.

    bunları bardağın dolu tarafına bakarak yazmaya çalıştım ancak bardağın çoğunluğu boş. takım sadece sol kanattan veya zorlayınca göbekten atak yapabiliyor. sağ taraftan denediğimiz ataklarda top ya ölüyor ya da geriye dönüyoruz. sadece duran toplarda tehlike yaratabiliyoruz o da ortanın gelişine göre. hamza hocanın değişiklik konusunda kendini geliştirmesi lazım diye düşünüyorum çünkü bugün yaptığı 2 değişiklik de takıma olumsuz yansıdı. oyunda hareketli olmamızı ve aktif pas yapmamızı sağlayan adamı çıkartıp yerine meloyu almanın bi izahı yoktur kanımca. selçuğun çıkması daha doğru olurdu ama bu da imkansız. burağı çıkarıp umutu tek forvet bırakmak da kötü hamleydi sonuçta adamın yeteneği ortada. hoca burağın pres yapmadığını ve rakibin rahat çıktığını söylese de maçı izleyenler aynı fikirde değildir.

    hamza hocam seni burada yerin dibine sokacak değilim. milyonlarca taraftarı olan şampiyon takımın hocasısın, dolayısıyla saygım var. ancak biz galatasarayız dolayısıyla taraftar osmanlıspor gibi bir takıma yenilmeyi tolere edemez. tek isteğim takımda çıplak gözle görülebilen eksikleri doldurman ve doğru bir dizilimle sahaya çıkman. sen bunu yaptıktan sonra kalanını sahadaki aslanlara bırak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın