resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9515
    mevcut takımda sahada olduğu takdirde rakibin iki stoperini birden kilitleyebildiği için takımın daha rahat top oynamasını sağlayan futbolcu. umut varken, umut ne kadar kafası kesik tavuk gibi koşup rakibe bassa da burak'ın oyunda olduğu dakikalar kadar etkili olamıyor gerideki oyuncular, çünkü rakip savunma umutla ilgilenmeyip sneijder'e podolski'ye falan musallat oluyor, burak hiç bir şey yapmasa dahi sırf 4 sezonda 100 küsür gol atıp isim yatığı için rakip savunmayı kilitliyor ve bu şu an bizim ihtiyacımız olan şey.

    neden? çünkü takımda ileride top tutabilen bir santrafor yok,ama ileride top tutabilecek olan orta saha oyuncuları var, paslaşarak top tutuyorlar çalım atmıyorlar ama daha rahat paslaşmaları demek daha rahat top tutmaları demek, dolayısıyla bizim oyunu rakip yarı sahaya yıkmamız için umut gibi boş pres yapan bir adam yerine burak gibi rakip savunmayı sürekli tedirgin edip arkasındaki oyunculara oynayacak alanlar açan bir adamı kullanmamız gerekiyor. ancak biz bir ezbere takılmış bir halde umut ile baskılı oyun arıyoruz.

    bu gün de oyundan çıkana kadar üzel bir oyun oynadı, sanırım bir veya iki kere falan kendisine atılan topu kontrol edemedi sadece ki o kadarı her futbolcuda olabilir. rakip savunmayla boğuştu, koşularla denedi çıkana kadar ileride ihtiyacımız olan her şeyi umut buluta rağmen yaptı. umut buluta rağmen diyorum çünkü sağ kanat olarak oyuna başlayan umut bulut kendi peşine takılan adamları da alıp burak ile dip dibe oynamaya başlayınca burak'ı savunması kolaylaşıyor. sonuçta ne oyundan çıkan kendisi olmalıydı ne de çıkarken yuhalanan kişi olmalıydı. neyse ki sonradan adına tezahürat yapılıp gönü alınmaya çalışıldı, bu adamı protesto edecek maç 24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçı değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın