• 1364
    yok arkadaş bu ülkede bize her gün bir bokluk, her gün bir endişe, her gün bir absürtlük müstehak. maçı düşünmemek için gidip haberleri okuyum dedim okumaz olaydım. her gün şehit haberleri geliyor. aldığı nefesi siktiğim bazı dangalaklar her gün bir ayrı haince saldırı yapıyor, öldürüyor, katlediyor. ülke uyuyor. gariban kardeşini canından sevdiğini kaybedip isyan edince suçlu oluyor. jöleliler dokundurma yapıyor kendi çapında. orta doğu bataklığı iyice içine çekiyor ülkeyi.

    şu toprakları soyup soğana çeviren, parsel parsel satanların elindeki afyonun pazarlamacısı olan bir kurum var. yalancı mı yalancı, ikiyüzlü mü ikiyüzlü, hırsız mı hırsız bir kurum. makam aracı milyonluk mercedes olan, gönlü zengin(!) başkanları var. neye harcadıkları belli olmayan bütçeyi tüketip üstüne ek bütçe isteyen bir kurum.

    her şey bitti amk, her şey bitti; yoda'ya mı giydiriyorsunuz? sapık mısınız kardeşim? akli dengeniz mi bozuk? nesiniz siz ya? doğuda neler oluyor bir baksanıza. bir kulak versenize şehit ailelerinin yüreğinden kopan feryatlara... ne yaptığınızı zannediyorsunuz?

    tim burton filmlerinin absürt oluşumunu aratmayacak haber için:

    http://www.radikal.com.tr/...s_elestirisi-1420886
App Store'dan indirin Google Play'den alın