resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4820
    24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçıyla ilgili olarak,

    maç öncesi onbir tahminimde sağ açık olcan vardı. dedim ki umut'u oynatmaz herhalde. oynattı. üstelik 4-5-1 de oynatmadı. 4-4-2 oynadı. sneijder'in dili dışarıda kaldı. rodriguez'e de yazık oldu.

    sabri bildiğiniz gibi. bir ortası gol oldu ya yeri sağlam şimdi. kimse ilk golde bozduğu ofsaytı düşünmez.

    size ikiyüzlülük yapmayacağım. burak'ı çıkardı diye vuracak halim yok hamza'ya. podolski tek forvet olmalıydı hatta. umut'u da çıkarmalıydı. nitekim umut'a rağmen galatasaray neredeyse dakikada 3 atak yaptı son yirmi dakikada. ne yazık ki yemedi taktik bu defa. muslera tutamadı sneijder atamadı. koskoca galatasaray'ın taktiğe bak. tek kelimeyle rezalet.

    futbol beyinli adamla oynan bir oyun ne kadar çok kafası çalışan adamın varsa o kadar iyi. burak umut sabri olcan molcan olmuyor işte birader. ha biz adam gibi çıktık bas bas bağırdık sana geçen sezondan beri. skor taraftarları bize sövdü durdu. biz neden bağırdık peki? şu transfer dönemi heba olmasın eksikler giderilsin diye! biz fenerli değiliz ki şampiyonluk uğruna susalım! susanlar susturmaya çalışanlar düşünsün!

    daha önce de yazdık yabancı sınırı kalkıyor dedik! ligin kalitesi değişecek dedik! dinletemedik. 2 haftada 1 puan. ıslıklanan bir adet hamza.

    sağ beke ihtiyaç yok sabri evladımız, herkes yıldız arıyor burak benim yıldızım. umut hep sahada olmalı. bu adamlar hep oynar kardeşim. lobileri sağlam. bakıyorum ligtv'de yediğimiz golde sabri ofsaytı bozuyor ağzını açan yok siktiri boktan ortası sonrası methiyeler düzülüyor. insan merak ediyor lan bu adam size ne veriyor da bu kadar övüyorsunuz?

    yanlış anlaşma olmasın osmanlıspor büyük ihtimal küme düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın