resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4813
    lan hala bu adamı savunmaya çalışan adamlar var. olum siz hangi torbacıyı kullanıyorsunuz?

    umut bulut'u sağ açık oynatması, umut + podolski + burak + sneijder ile oynayıp resmen 4-2-4 oynaması, yasin'i kesmesi, umut bulut varken burak yılmaz'ı çıkartması...

    yok efendim italyan'larmış, bokmuş, kakaymış. hay italyanlar... amk kıstasınız bu mu? italyanlar. siz de gidin köyünüzün kahvesinde maç seyredin.

    ulan burak yılmaz'ın tek bacağı kopsa yine de illa ki birini çıkaracaksam umut bulut'u çıkartırım. ya umut bulut kim olum kim ya? umut ne zaman gole yakın olmuş? bakın gol pozisyonuna girip kaçırsın anlarım. kızmam. lan bu adam gol pozisyonuna bile giremiyor ya.

    söylesene hamza, anlatsana bize, neden umut bulut? lanet olsun senin ısrarına da futbol felsefene de ya. yeter valla bıktım yeter ya. umut bulutsuz hava sahası istyorum anlıyor musun? ya umut bulut ne hamza umut bulut? umut bugün burak yılmaz'dan fazla hangi ekstra hareketi yaptı ki oyunda 90 dakika kalmayı hak etti?

    defolsun gitsin ya ben istemiyorum 34 hafta bu saçma sapan tercihleri ya. mecbur muyuz abi biz buna ya? mecbur muyuz bu çileye? çıkıp şimdi istediği kadar özür dilesin.

    evet hamza'yı eleştirdik ve birazdan size prandelli müstehakcılar gelecek.

    not: evet hamza. hamza hoca değil. hamza.

    lan neden yasin yoktu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın