• 930
    antuyla karşılaştırabilecek kadar embesillere sahip sözlükler tarafından hala anlaşılmayan zaten anlaşılmasına da gerek olmayan sözlük. arkadaşım objektifliğimiz bir yere kadar, evet taraflıyız, daha önce söyledik rengimiz tarafımız belli diye, yeri geliyor egomuzu da tatmin ederiz. siz galatasaray sözlük'ün karşısında durabilecek nitelikte bir örnekle gelin öncelikle.

    ekşisözlük'de, itüsözlük'de yada uludağsözlük'de hep aynı geyik yok mu? galatasaray maçında fenerbahçeli fanatik, holigan, gözünün önünü göremeyen yazalarlar gelip yazmıyor mu saçma sapan? aynı şey beşiktaş bir maç yaparken yaşanmıyor mu? yada her hangi bir fenerbahçe maçında? ulan kendi aranızda tartışamıyorsunuz birbirnize çamur atmaktan. bırak futbol konuşmayı, adam gibi konuşmayı, yazmayı bilmeyen insanlar var aranızda. adı kutsal bilgi kaynağı olup da, her hangi bir maç başlamadan saçma sapan geyiklerle piç edilen başlıkların olduğu sözlükleri de görüyoruz. olmayan gollerin yazıldığı entryler, çıkmayan kartlar, atılmayan oyuncular... silinmiyor üstelik bu entryler? hani kutsal bilgi kaynağıydı? korum öyle kutsallığa ama ben!

    ben kendi adıma çağrı yapıyorum arkadaşım. fenerbahçeliymiş, beşiktaşlıymış, trabzonsporluymuş.. gelmeyin arkadaşım; ben istemiyorum hiç birinizi. istemiyorum çünkü benim çevremede o kadar çok galatasaraylı olmayan insan var ki. arkadaşlarım arasında yapamadığım galatasaray sohbetleri, futbol muhabbetleri burada var. o yüzden burayı bari kirletmeyin. ki zaten sizinle ne konuşabiliyoruz, ne tartışabiliyoruz.

    ne zaman bir beşiktaşlı arkadaşımla futbol tartışmasına girsek, vay bizim taraftarımız şöyle, vay bizim çarşı böyle, yok biz acayip bağırırız, bizim sesimiz 90 desibel 2400 cc hem de dizel... lan yürü!

    ne zaman bir fenerbahçeli arkadaşımla futbol tartışmasına girsek, yok cincon, yok mor forma, 6-0 bi de... bi de yok işte mnakoyim yok.. konuşup tartışabilieceğin bir şeyin yok çünkü ilk okul üçe giden bebeler sizden daha düzgün tartışabiliyor.

    o yüzden kardeşim anlamaya çalışın, anlamayorsanız da kasmayın; hayatta her şeyi anlayacaksınız diye bir şart yok illa ki. gelip de huzurumu bozmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın