resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2708
    kaliteli pres yaptığı yönünde yanlış bir algı oluşturulan futbolcu. bu yanlış algı yüzünden de muhtemelen sabri'nin vediği defansif açıkları gidermek amacıyla kendisi sağ önde görev alacak. yani direkt kanat olmasa da rakip sol beki kendisi kovalayacak. kısaca kendisinin ilk 11 olma sebebi sabri denen boş herif şahsi fikrimce. oysa umut2un kaliteli pres yaptığı tam olarak bir yanılsamadan ibaret, takımımızdaki forvetler arasında belki en kalitelisini yapıyor olabilir, çünkü takımımızdaki forvetler pres yapmıyor, ancak umut sadece topu ayağında tutan kişinin üzerine kollarını açarak koşan bir oyuncu, bundan ibaret.

    hamza hamzaoğu'nun yönetimden sağ bek transferi istemediğine gram inanmıyorum, istemese transfer sezonuna dani alves konuşarak başlamazdık, ayrıca maxi perreria ile de ciddi ilgilendik, hamza hamzaoğlu kaliteli bir bek oyuncusu yedek olarak da sabri'nin takımda tutulmasını istedi muhtemelen fakat basiretsiz yönetim önce sabri ile sözleşme uzatınca sabri ilk 11 oyuncusu iken sözleşme yenilemiş oldu ve yüksek maaş aldı ve daha sonra da tekrar yönetimin basiretsizliği neticesinde sağ bek transferine kaynak yaratılamadı ve hamza hocaya elindekini kullan talimatı verildi. hamza hocanın zaten yönetime gidip ben bu takımı böyle istemedim diye rest çekme ihtimali yok, öyle karakterde bir hoca değil. neyse hamza hoca da sağ bekte tarık'tan görece daha başarılı olan sabri'yi oynatmak mecburiyetinde kaldı ancak sabri'nin verdiği defansif zaafiyeti gidermek için önünde oynayan oyuncuyu daha defansif özellikli seçmek istedi; bunu geçen hafta sol bekte başarılı olduğunu düşündüğü olcanı sağ açıkta başlatıp ondan defansif meziyetleriyle faydalanma niyetiyle denedi, olmayınca bu hafta da umut'u deniyor.

    yine şahsi fikrim iki konuda da yanıldığı, ne olcan ne de umut o bölgede faydalı değil. olcan gene olarak faydasız, umutise 60-70'ten sonra inecek karambol futblcusundan faza değil; gelin görün ki takımda menşeyi sağ açık olan futbolcu yok.

    sonuç olarak umut bulut; sabri'nin ilk 11 oynaması gerektiğini düşünen teknik direktörü tarafından sabri'nin açıklarını minimize etmek amacıya sahaya yanlış bir fikirle ilk 11 sürülen kazma futbolcu.

    dip not: bu yazı umut bulut'un sağ açık oynayacağı, üzerine yazılmıştır, forvet oynayacak ise entry bam** başka bir hal alır.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın