resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 746
    sezona fırtına gibi girmiş gerek savunmadaki performansı gerekse bindirmelerinde çizgiye inip yaptığı asistleriyle damga vurmuştu. ne olduysa o kar nedeniyle ertelenen ancak ertesi gün buzun üzerinde oynanan konyaspor maçında oldu ve o maç kopardı uğur'umuzu bizden.

    kendisi fatih terim'in euro 2008 kadrosunda sağ bek için düşündüğü oyunculardan bir tanesiyken buzun üzerinde oynanan o maçta eski futbolcumuz batista ile girdiği bir ikili mücadelede düştü ve dizinde kırık meydana geldi. o maçtan 3 son sonra oynan bayer leverkuzen maçında da 5 gol yiyip rezil olarak türkiyeye geri döndük. zeminin buzla kaplı olmasına 3 gün sonra avrupa ligi maçımız olmasına rağmen oynatıan o konyaspor maçı türk futbolunun içler acısı halini göstermektedir. o maç o zeminde oynanmasa belki de bugün sağ bek aramıyorduk. çünkü öyle büyük bir gelecek vaad ediyordu uğur uçar. ancak dizinden de yanlış ameliyat edildiği için sahalara ancak 1.5 senede dönebildi ve artık eski uğur değildi

    edit: 2007-2008 sezonu dizinin kırıldığı şubat ayına kadar olan bölümde sadece ligde 5 asist yapmıştı. türkiye kupası ve avrupa ligi maçlarıyla toplam 8 asisti vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın