resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 305
    birbiriyle uyumlu oyuncular başarı getirir.

    bana göre galatasaray mbia'yı elden kaçırarak büyük ahmaklık etti ancak orta sahasını kurarken izleyeceği strateji kaderini değiştirebilir.

    ortada selçuk ve martinez; önde emre sneijder ve podolski 5'lisi müthiş pas futbolu oynayabilecek kapasitede oyuncular. hepsi kısa ve yaratıcı pas konusunda becerikli, ayrıca zor top kaybeden isimler. özellikle ligde taktik bilgiden yoksun, bilinçsiz yapılan her türlü presi kırıp etkili kontralar bulacaklardır. bu beceri de rakibi geriye çekilmeye zorlayıp oyunun iplerini bizim elimize verir. ayrıca dar alanda baskı yapmayı becerdiğimiz takdirde kesinlikle defansif zaafiyet de yaşamayız.

    bu 5'liyi maximize edecek 2 transfer var. ilki özellikle emre çolak'ın tarafında oynayacak ve rakibin sol bekinin arkasına inebilecek akıllı bir sağ bek oyuncusu. eminim bol bol istediği pasları alacaktır. diğeri de defans çizgisini bu oyun tarzına uygun şekilde ayarlayabilecek lider karakterli bir stoper.

    ayrıca koray günter de boşlanacak futbolcu değil. 20 yaşında. bence stoper partneri olabilir çünkü gösterişsiz oynamasına rağmen çok iyi ve hızlı pas yapıyor.

    martinez'e dönersek; bu yapının harcı olacak isim o.

    melo'yu unuttum sanmayın. fakat koşu mesafesini 12 kilometreye çıkarmadığı taktirde galatasaray orta sahasında ilk 11'de yer bulması ciddiyetsizliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın