resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5306
    ilginç bir şekilde profesyonel kariyerinin en verimli yıllarını kulüp bazında sadece bizde ve de buna ek olarak elbette çek cumhuriyeti milli futbol takımında geçirmiştir. herhalde kendisiyle kulübümüz arasında gerçekten bir uyum sağlanmıştı.

    http://www.cimbomluyuz.org/...ds/2009/02/baros.jpg

    ceza sahasında her türlü pozisyonu kovalayan kaliteli bir bitiriciydi. saçma sapan goller kaçırmaz, özellikle de bire birde süper kaleci çalımlardı. fizik gücü de iyiydi ve mücadeleci bir yapısı vardı. topla arası süper olmasa da sahada pasif olarak takılmaz, geriye gelerek pas almaya ve takım oyununa katkıda bulunmaya çalışırdı. bir de sakatlıkları bir kenara kesinlikle bir oyun istikrarı vardı. lakin kafa toplarında eksikti, bir de hakemi aldatma, itiraz ve eliyle koluyla topa müdahale etme konusunda zaaf sahibiydi. sakatlıklar da kendisini iyice geriye götürdü.

    ben şahsen baros'u özlüyorum. pekala baros olarak bize gelen fakat bizim formamız altında bir kat daha baros olmuş bir oyuncuydu. bu açıdan drogba'dan ayrılır. mesela kewell de kendisine bir miktar daha kewell'lik kattı bizdeyken... avrupa futboluna geri kazandırdığımız bu tip hafif düşüşe geçmiş yıldızlar çok fazla değildir. mesela sneijder'in hem bu, hem de kulüp efsanesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini düşünüyorum.

    neyse, laf lafı açtı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın