resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9474
    yapamadığı şey çok fazla. eksiklerini saysam, onları yapabilse real madrid'de oynardı derler. tam olarak katılmamakla beraber o zaman a class bir oyuncu olurdu diyebilirim. futbolun altyapısal özelliklerinden bihaber a class oyuncu mu olur?

    bir de markajı zor falan değildir. hatta bazı hallerde markaj yapılmayı bile gerektirmez. örneğin muslera bir top diker, burak ilk saniyelerde hava topuna çıkmaya heveslidir, ama top serbest düşüşe geçtiğinde rakibinin arkasına geçerek topu rakibinin almasını sağlar. keza top sürerken topu ayağından falan açar, böylece markaja gerek kalmadan topu kaptırır.

    burada attığı goller saçma sapan defans hatalarıdır. üst seviye takımlara bunları atması zordur. zaten büyük cl takımlarına anca penaltıdan falan atar. bu tarz takımlar pek açık vermediğinden topu ayağında tutabilen, sırtı dönük oynayanilen bir forvet şarttır. kanat oyuncuları defansa yardıma geldiğinde top forvet oyuncusuna atılacaktır, bu yüzden pek doğaldır ki forvetten sırtı dönük oynaması beklenecektir ki ileride çoğalmamız mümkün olsun.

    falan filan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın