resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9471
    ezbere analiz yapıyormuşuz.

    bunu düşünenler 2014-2015 sezonunun son 6 haftasını izlemişler mi acaba? son 6 hafta a class forvetimiz sağolsun ileri giden her top duvara çarpmış gibi geri geldi. muslera formunun zirvesinde olmasa haşat olacaktık.

    takımda sneijder olduğu için zaten insanların beklentisi pivot santrafor. rakip sahaya yerleşirsen sneijder istediği oyunu daha rahat oynar, daha rahat oyun kurar. elimizde burak yılmaz varken rakip sahaya yerleşemiyoruz. sneijder orta sahaya kadar gelmek zorunda kalıyor.

    2014-2015 sezonunda yine aynı şekilde yasin' in çoğu zaman yapmak istediği ver kaçları açın izleyin. burak yılmaz yerine sadece sırtı dönük oynayabilen ve düzgün pas atabilen bir oyuncumuz olsa yasin en az 4 gol daha atardı.

    cenazelerle 16 gol atmıştır eyvallah ama veteran necati' nin oynadığı takım kaç gol atmış bunlara da bakmak lazım.

    burak yılmaz kötü bir forvet değil, 4-3-1-2 oynarken veya 4-4-2 oynarken gayet verimli olur yanında elmander veya drogba tarzında bir forvetle. eğer 4-2-3-1 oynuyorsanız burak yılmaz dünyanın en çekilmez forveti olur.

    şımarık galatasaray taraftarına canım feda. şımarık taraftar siktiri çekmese bugün aydın yılmaz' a 1 milyon euro verecektik, menejerini ve kendisini biraz daha zengin edecektik. bu sözlükte herkes forma alsa ediyor mu 1 milyon euro? hayır etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın