resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9465
    (bkz: burak yılmaz/#1792409)
    dün gece burada belirttiğim gibi bu yazıyı word'e kopyalayıp 3 arkadaşıma da okuttum.

    senede 20-25 maç izleyen galatasaraylı arkadaşım "herif güzel açıklamış" dedi. "türk olduğu için başarısını kabullenememe" anlamı çıkıyor mu buradan dedim. "bence burak'tan çok insanların bakış açısıyla ilgili bir yazı" dedi "insanlara tepeden bakma" var mı dedim. "yoo normal yazı işte" dedi.

    futbola nötr olan arkadaşım burak konusu için, "ben pek anlamam bana sorma" dedi. tamam da burada "insanlara tepeden bakma" var mı dedim. "yoo" dedi.

    alkolik rizesporlu arkadaşım ise burak konusu için "yazıdan o anlam çıkmıyor da birader ben burak yılmaz'ı beğenmiyorum biliyorsun, ama yabancı olsa belki bu kadar küfür yemezdi" dedi. "insanlara tepeden bakma" var mı dedim. "alakası yok başkan, bence yanlış düşünüyorsun" dedi.

    "ahanda bu burak'ın fanboyu al sana bir ofsayt, hmm bak bu anti-burakçı al sana on numara" kafasıyla düşünmeden, sözlükte burak yılmaz başlığı altında olmadan okununca, girdiğim entryi anlamak daha kolay oluyor sanıyorum. ama burada olunca tiraj ve tık delisi habercilerin futbolcu veya teknik direktör açıklamalarının en dikkat çekebilecek kısmını alıp, çarpıtıp başlık atılması ve haber yapılması gibi dün gece yazdığım entry, bir cümlesinden yola çıkarak zıt kutba iteklenmiş, anlatmak istediğim olay arka planda kalmıştı. halbuki tam da anlatmak istediğim olay bu kutuplaşmaydı. saygılar, hürmetler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın