resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9458
    şu yabancı olsa şöyle şöyle olurdu diyenlerden bıktıran oyuncu. selçuk yabancı olsa böyle olurdu. burak'ın transfermarkt'a göre değeri 12 milyon euro. avrupa'da yabancı golcüleri geçmiş. lewandowski'den fazla gol atmış. bik bik.

    gençler anlayın artık türk olmasıyla ya da olmamasıyla bir alakası yok. arda turan'da türk. mesut özil'de türk. ilkay gündoğan'da türk. kendisi türk diye değil top kontrol edemeyen forvet olduğu için istenmiyor. şut atsın yeter deniyor. kardeşim adama attığın topu kontrol edemiyor ki nasıl şut atacak ?

    burak yılmaz'a top atıyoruz. adam sırtı dönük arkasındaki adama faul yapıyor. adamlar faul kullanıyor senin kalende pozisyon oluyor. nasıl ya ? abi biz forvet oyuncumuza pas atıyoruz. onun pas almaması için rakip faul yapması lazım mantık olarak. ama biz elimizdeki topu gidip burak'a atınca rakibe atmış oluyoruz. yada siz hangi maçları izliyorsunuz bilmiyorum.

    ayrıca onur kıvrak'ın transfermarkt'a göre değeri 10 milyon euro. bence 1 milyon euro etmez. yekta'ya bile 2.4 milyon euro çekmişler. burak da o paraları asla etmez. bizden başka da kimse yıllık 3 milyon euro falan vermez. neden ? çünkü biz çok biliyoruz. onlar bir bok bilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın