resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4677
    https://twitter.com/...s/634821411002019841

    şu geçen olayda normal şartlarda emre'nin pek suçu yoktur. suçlu olduğu konu düşüncesizlik mi desem cahillik mi desem bilemedim. her erkek şu harekete cevap verip takip isteği yollayabilir. fakat sorun şu ki hakettiğin veya haketmediğin bir üne sahip bir insansın bu ülke sınırları içerisinde. eminim bu ülkedeki insanların yarısından fazlası en kötü ihtimalle "ya şu galatasaray'da oynayan kısa boylu çocuk mu?" der. sen böyle üne sahip biriyken ülkedeki kızların çoğunun kafa yapısı ortadayken azıcık dikkat et be kardeşim. ben bile yeni atanacağım yer küçük nüfuslu içine kapanık bir yer olduğu için yavaş yavaş hesaplarımı kilitlemeye sosyal medya hesaplarını azaltmaya başladım belki laf olur bilmemne diye. ama sen napıyorsun? sosyal medya kullanımının bu kadar laçkalaştığı bir ortamda deli gibi paran, tanınırlığın varken hala kızlara yürüyorsun instagramdan.

    diyeceksin ki benim suçum ünlü olmak mı ben niye yapamıyorum herkesin yaptığı şeyleri. maalesef böyle boktan bi durum bu ülkeninki işte. ben de biliyorum her gün içkili fotoğraflar paylaşmayı ordan burdan kızlara mesaj atmayı. ama yapmıyorum. sen de yapmamalısın. çünkü sen ünlüsün, göz önündesin dikkat etmen lazım böyle şeylere. normal bir avrupa ülkesinde gene bir haber olurdu ama dert olmazdı o kadar belki. ki o zaman da bu hareketini eleştirirdim ben. mesela ronaldo. aynı şey ronaldo için de geçerli tabii. ronaldo çapkın emre apaçi falan değil. hatta ronaldo'nunki gerçekse daha büyük rezillik.

    oğlum bu kadar paran var, sneijder arkadaşın lan muhtemelen numarası falan vardır. sadece sneijderle tanıştırma bahanesiyle bile bi sürü kız ayarlarsın. yapma gözünü seveyim.

    edit: https://twitter.com/...s/634843224650174464 asdfdfsgafgdfgdfgdfsgdf
App Store'dan indirin Google Play'den alın