resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 301
    sakin kafayla kendimizi hamza hocanın yerine koyup bir düşünelim bakalım osmanlıspor maçında sağ beke kimi koymalı. sabri ile başlarsam büyük kumar olur. zaten taraftarın süre gelen bir tepkisi var, mazallah yapacağı ilk orta dağlara taşlara giderse taraftar tepkisini arttırır. maçın tadı kaçar onun için olmaz.
    tarık ile başlasam belki sabri kadar tepki görmez, ama ben tarık'ı yeteri kadar gördüm. hemen hemen herkesin fikri aynı. oyuna hiç katkısı yok, daha doğrusu varlığı ile yokluğu fark edilmiyor. niye sahaya bir kişi eksik çıkayım. tarık hiç olmaz.
    semih geçen sene bu pozisyonda oynadı, fena da değildi sakat olmasa onu oynatırdım.
    koray olurmuydu acaba hiç denemedik maceraya girmeyelim daha iyi.
    jose fernandez real madrid maçında taraftarın beğenini kazandı. geçen sene ispanya'da sağ kanatta oynamışlığı da var. en iyi seçenek fernandez olacak galiba.
    bu mantık çok da yanlış durmuyor. ancaaaak; takım sezonu açalı 1.5 ay oldu. sabri'ye sözleşme sonrası tepki olacağı onun da oyununun üstüne koyamayacağı belli. tarık'ın galatasaray futbolcusu hatta süper lig futbolcusu olmayacağını anlamak için 1 sene yeterli olmalıydı. yönetimin 3 kuruşluk barutu var onu da sağ bekte harcamak istemiyorsan 1.5 ay süresince yaptığın bunca hazırlık maçında niye bu mevkide içeriden başka deneme yapmayı akıl edemedin diye adama sorarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın