resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10712
    bayrampaşada altıntepsi mahallesinde büyüdüm. arda'ların 2 sokak arkasında. kardeşi okan'ın olsun, babası adnan amcanın olsun, annesi yüksel teyzenin olsun ve en önemli arda'nın kendisinin olsun ne kadar iyi bi galatasaraylı olduklarını çok iyi bilirim.

    arda aziz yıldırım kendisine yıllık 5 milyon euro öneren teklifi koyup sen bunu kabul et ben adnan polat'ı ikna ederim dediğinde adnan polat'ın önüne koyduğu boş mukaveleye imza atacak kadar iyi bir galatasaraylıdır. öncelikle eline yıllık 5 milyon euro karşılığında galatasaray'ı satma fırsatı geçmemiş ve geçmeyecek olan adamlar sakın ama sakın arda'nın galatasaraylılığını sorgulamasın.

    evet, arda kaçtı gitti. takım başarısız diye kaçmadı, özel hayat bırakmadınız diye kaçtı. takımın orta sahası bam forveti pino sol beki çağlar sağ beki ali turan iken fenerbahçeli basının gazına gelip başarısızlıktan arda'nın sinemle sevgili olmasını sorumlu tuttuğunuz için kaçtı. basın kaçırdı arda'yı. burda bana huzur yok dedi ve gitti. en fazla bonservis bedeli ödenen oyuncumuz olarak gitti hem de.

    tekrar ediyorum, kendisini yada ailesini tanımayan insanlar sakın ama sakın galatasaraylılığını sorgulamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın