• 10
    boykot etmek için haklı sebeplere sahip olduğumuz kanal.nedenlere gelince

    ana futbolun konuşulduğu programda fanatik fenerli vardır ve fenerbahçe yenildiği zaman program üzgün, yendiği zaman ya da galatasaray yenildiği zaman mutlu program formatına sahiptir.(bkz: rıdvan dilmen)

    hıncal uluç fenerbahçe'yi açık bir şekilde korkmadan eleştirdiği için program yayından kalkmıştır.(ntv-ntvspor aynı)

    diğer programları not defteri(rıdvan dilmen,fuat akdağ).biri fenerlidir, diğerinin ise tarafsız bir havası vardır.

    spor servisi(fuat akdağ,mehmet demirkol). mehmet demirkol'un fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yoktur.yorumları çok taraflı olmasada tuttuğu takım bellidir.

    maç toplantısı(sergen yalçın, mustafa doğan) hangi takımları tuttuklarını söylememe gerek yok.

    video lig(sergen yalçın, mehmet demirkol,ercan taner)

    yenilsende yensende( taraftar ağırlıklı bir program)

    bir de adını unuttuğum, geçen sene bir program vardı galatasaray'lı olarak büyük galatasaray'lı !!! hakan ünsan vardı. şimdi ben bu programlarda çalışan kişileri suçlamam ama bir tane adam gibi galatasaray'lı yok. zaten ntv öyle bir duruma getirdiki galatasaray'lı dedikleri diğerlerinden daha kötü.(bkz: hakan ünsal) daha bir çok yönden taraflı olduğunu söyleyebiliriz. mesela dikkat ediyorum anadolu takımlarının oyuncuları satılacakken ya da ne bileyim video lig sırasında arka planda hep galatasaray'ın yediği goller var. artı arjantin ligini tanıtırken özellikle sos sagon çalınıyor.(çıldırın çıktıktan hemen sonra çalmaya başladılar gariptir.) yani diyeceğim odur ki yaz yaz bitmez, en iyisi ya izlemeyelim ya da (ki bence bu yöntem daha iyi) tepkimizi dile getirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın