• 21
    yapmayın olum kimin için yazıyoruz biz bunları, hatıratımı mı yazıyorum ben buraya, sizinle paylaşıyoruz işte yaşadıklarımızı, duygularımızı, düşüncelerimizi, hayallerimizi, mutluluklarımızı, üzüntülerimizi, şu internette en çok kullandığım, bulunduğum yer burası. bir gün internet kaldırılsa en fazla buradan ayrıldığım için üzülürüm o derece.

    her tarz insanın galatasaray ortak paydasında buluştuğu yer burası, emek veren çok iyi yazarlar var, adamın mesleği bile bu mesela, gelip burada da yazıyor ya da bana göre bir çok yazar var ki türk spor medyasına 10 basacak kapasitede ve yazım gücünde.

    çok güzel bir yer burası, çok güzel insanlar emek vererek sizlere ulaşmaya çalışıyor. okuyun, kolaya kaçmayın, oy verin, insanlar okunduğunu, dikkate alındığını bilsin ki daha çok yazsın.

    (bkz: galatasaraylı oğul/#1791802) ben şimdi bunu yazdım, ben zaten bunları yaşayan adamım, burada yazsam ne olur yazmasam ne olur ama sizlerle paylaşmak istiyorum, size kıymet veriyorum, sen şimdi bunu okuyup bana mesaj attığında ben ne kadar mutlu oluyorum sen biliyor musun? eminim ki sen de o yeşil ışık yandığında çok mutlu oluyorsundur.

    ey ahali uzun diye entryden kaçmayın açın, okuyun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın