resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 598
    bugün bir ayrıntının farkına vardım kendisi hakkında. (bkz: 30 eylül 1998 galatasaray athletic bilbao maçı) yorumcusu sanırım kendisi. her neyse işte hagi'nin golü: https://www.youtube.com/watch?v=aefFifjTxB8

    1:15'ten sonra başlıyor yerli seviciliğine bizim 'efsane kaptan'

    diyor ki; '' galatasaray golü ancak böyle bulabilirdi ama gol öncesi tugay'ın hareketlerini unutmayalım. en az hagi kadar golde payı var tugay'ın.'' ya abi gruptan cıkma için önemli bir maç hagi son saniyelerde mucize bir gol atmış topun öyle bi anda dönmesine filan şaşırıp, sevinçten sapıtacağına, yok efendim tugay yok efendim hagi kadar..

    iyi ki o efsane kadro zamanı bunlar yokmuş başımızda. fatih terim'i günahım kadar sevmem ama şampiyonlar liginde 8 gol attığı sezon burak'ı 2. yarı 2-3 maç kesmişti daha fazlasını yapabilir diye sonra burak çıktığı ilk antalya maçında 2 gol atmıştı. isteği, arzusu, presi.. keza evlat mevlat demeyip, sabri'yi kesmiş eboue'yi almıştır.

    sözüm o ki bunlara kalsaydık taffarel yerine evlat diye mehmet bölükbaşı kaleyi korurdu. popescu alınmaz mert korkmaz ile yola devilir, hagi yerine de altyapıdan çıkan çocuğumuz ceyhun eriş 10 numara pozisyonunda oynardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın