resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 295
    sağ bek oynayacağını öğrendiğim oyuncu. beklediğim bir hamleydi. hiç şaşırmadım.

    ligin ortasında olursunuz. bir bölgenizdeki oyuncu sakatlanır. siz de o iyileşene kadar onun yerine o bölgenin olmayan oyuncusunu oynatabilirsiniz. kimse size ''neden ?'' demez. ancak 1 senedir sağ bekin eksik iken sen gidip sağ bek almak yerine bir orta saha oyuncusu transfer edip onu sağ bekte oynatmaya çalışırsanız, ben size ''beden eğitimi hocası'' derim. ''halı sahada takımı yöneten mahalle abisi'' derim. artık yeter şu taraftarla taşak geçtiğiniz. ayrıca lütfen şu oyuncu devşirildi bu oyuncu şöyle oldu demeyin. mascerano'da stoper oynuyor mesela. extreme durumlar bunlar. sen transfer dönemi boyunca gidip sağ bek almayıp, yeni transfer olmuş orta saha oyuncusunu sağ bekte oynatacağım dersen size gülerler lan. barcelona, atletico sizle taşak geçer. ''ahahahahahahaha tipe bak.'' derler. ''oğlum madem sağ bekin eksik gidip neden orta saha alıyorsun lan.'' derler.

    kardeşim sen istemedin mi sabri'yi ? istedin. o zaman oynatacaksın. bu nedir ya ? 1.8 milyon euro bayıldı takım senin yüzünden. sezon ortası değil bir şey değil. sen adam gibi sağ bek transferi yapabilecek iken gidip abidik gubidik transferler yap. sonra jose'yi sağ bek oynatayım de. yok ya. ne güzel memleket amk. hani galatasaray'ın çıkarları ? hani ekonomik durum ? gomez'e, maxi'ye, rafael'e gelince ekonomist olanlar, sabri, bilal, jem'e gelince bonkör* bilo oluyor.

    jose! bilal'i top diye oynar. selçuk'u basar geçer. merkez orta sahada oynatılması gereken oyuncudur. genç, dinamik, tek top oynayabilen bir oyuncu. ayağında fazla topu tutmayan, tek top yaparak, hızlı bir şekilde topu hücum bölgesine taşıyabilen bir adam. melo ile sneijder arasında köprü olur. hemde çok güzel olur. ama biz ne yapıyoruz ? bulduk ya ayağı iyi biri, nasıl olsa sabri'ye paraları peşkeş de çektik, hem bilal'i nerede oynatacağız ? milli takım orta sahası selçuk nerede oynar ? oh çek jose'yi sağ beke, jose zaten sabri'den iyi oynar. bende alkış alırım. ne büyük hoca derler. zaten diyorlar hiç merak etme. 3 kupa aldın ya. istersen sneijder'i sağ bek oynat. burada sesi çıkmayacak olanlar var.

    kolay gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın