resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9405
    bence 5 milyon euro veriliyorsa satılabilecek bir topçudur. neden?

    1) kendisi hakkındaki görüşlerimin (bkz: #1773533) arkasındayım. özetle, attığı gol istatistiği dışında takım oyununa daha yatkın ve gol atabilen (umut değil) bir forvet ile takımın bir üst seviyeye çıkması işten dahi değildir.

    2) 30 yaşına geldi, 2019 yılına kadar sözleşmesi devam edecek ve muhtemelen (inşallah) en geç gelecek sene sonunda 2. forvetimiz konumuna gelecektir; not olarak düşüyüorum, kendisi ikinci forvetimiz durumuna gelmelidir.

    3) ikinci forvet durumuna geldiği an itibariyle selçuk ve olcan gibi kankaları ile takımın altını dinamitleyebilecek bir potansiyele sahiptir. bunu sanırım hepimiz tahmin edebiliyoruz.

    4) ünal aysal'ın evladiyelik sözleşmesi sağ olsun 2019 yılına kadar alacağı para bu sezon dahil yaklaşık 12 milyon euro ki ederi gerçekten bu değil; hızı da gittiği zaman umut bulut'un bugünkü halinden daha kötü olacak.

    5) kendisinin 5 milyon euro'ya satılması faraziyesinde, kendisine gelecek yıllarda ödenecek para da dikkate alındığında 5+12=17 milyon euro gibi bir bütçe ortaya çıkacak. takdir edersiniz ki bu bütçe ile kendisinden daha iyi bir forvet (yıllık 4 milyon euro civarı) ve bir adet sağ bek (yıllık 1 milyon euro civarı) alınabilir, kulüp bu iki arkadaşa 3 yıl gibi mantıklı bir dönemde toplamda 15 milyon ödeyeceğinden bu transfer harekatı sonrasında dahi 2 milyon euro tasarruf edebilir.

    özetle: gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın