• 175
    ileri üçlü ancak;

    sneijder ---- podolski ----- burak olarak kurulabilir, onun haricinde burak sol kanatta, poolski sağ kanata sneijder de sağ kanata ve ortada santrafor olarak oynayamayacağı için bu üçlü ile kurulacak diğer dizilişler problem yaratır ve aksar. sneijder'den mancini, podolskiden wenger, buraktan da şenol güneş farklı zamanlarda bahsi geçen mevkilerde verim almayı başardı daha önce. gelin görün ki bu ileri hattı taşıyabilecek dinamiklikte orta sahamızın olduğu konusu şüpheli. dolayısıya skibbe zamanında olduğu gibi ileri hatla geri hat arasında bir kopukluk söz konusu olabilir. ayrıca takımda orijinal sol iç oyuncusu yok, buraya emre, carole ve olcan monte edilebilir ama üçünün de asıl mevkisi burası değil. sağ içe ise hamit veya jose yerleştirilebilir ki ikisinin de esas mevkisi burası bence. orta saha merkezi de rakibe göre melo ya da selçuk olarak değişmeli kullanılabilir.

    ayrıca bu dizilişte bek oyuncularının tüm sahayı işlevsel şekilde kullanması gerekmektedir. sol beklerimizin ikisi de bu yükü taşıyabilecek oyuncularken sağ beklerimizin ikisinde de bu sistem sırıtacaktır.

    sonuç olarak takım uyum sağlayabilirse harika bir futbol oynayacağımız bir sistem olmakla birlikte bir çok oyuncunun asıl mevkisinde oynamayacak oluşundan mütevellit uyum konusunda sıkıntı çekeceğimiz aşikar olan diziliştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın