resim
Tom Denise H. De Sutter
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.92
Uyruk:Belçika
  • 45
    het laatste nieuws'a verdigi bir mulakatta bursa'ya gelis mevzusunda laflar etmis. suradan http://www.7sur7.be/...por-c-est-fait.dhtml nacizane cevirdim:

    "bursa, istanbul'a yakin, oldukca guvenli ve uygun bir iklime sahip guzel bir sehir. karim ve cocuklarim icin, bir plaj ve cok yakinda kayak merkezi gibi, pek cok imkan da var. goruyorsunuz ki gayet iyi dusunduk. eger suudi arabistan'i tercih ederseniz tum gun kapali halde yasamaniz lazim. bir cift icin ideal bir durum degil.

    kariyerimde sadece belcika liginde oynasaydim uzulurdum. baska bir futbol vizyonu ve baska bir kulturu de kesfetmek istedim. kanimca super lig bunun icin uygun bir mucadele alani. dil? bu iki sene icinde neden turkce ogrenmeyeyim ki?

    bruges'deki mali, kisisel ve sportif durumum harika. bu acidan bakinca, sikayet edecegim hicbir sey yok. eger bu transfer gerceklesmezse sorun degil. bruges'de mutluyum ve bunu oylesine soylemiyorum. ust seviye bir kulup icin oynuyorum. ailem ve dostlarim buradalar. ayrica buralarda, yeni padel kulubumuz ve insa ettirdigimiz evimiz gibi projelerimiz de var."
App Store'dan indirin Google Play'den alın