resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 218
    kendisini eleştirene saygı duyarım ayrı mesele, ancak;

    - galatasaray'a getirdiği 2 adam var, lionel carole ve armindo bruma... bu adamın yaptırdığı bu 2 transferden hangisi kötü birader birisi bana söylesin? dışarıdan birine sallamak savurmak kolay iş ama azıcık elimizi vicdanımıza koyalım:

    *bruma'yı 19 yaş altı dünya kupasında izleyen var mı bilmiyorum aranızda, izledikten sonra benim de ağzımın suyu akmıştı, "böyle bi adamı biz ....ksen getiremeyiz, bu adamı alan çok şanslı olacak, geleceğin süperstarı" demiştim... hatta bu çocuk geldikten sonra lig tv bağlattım eve ve 2 sene boyunca bruma'yı izleme umuduyla iptal ettirmedim üyeliğimi.

    bruma aşırı derecede yetenekli, müthiş bileklere sahip, sıradışı bir adam geçme yeteneği ve çabukluğa sahip. galatasaray'da birşey yapamadı diyen arkadaşlar zaten kendisinin sociedad kariyeri sonrası yükselişe geçeceğini görecekler, biz dizlerimizi dövmekle kalacağız.

    *carole transferi çok taze, ama adam daha şimdiden kumaşını kalitesini hissettirdi, aramızda bazılarının "bu adamı nasıl biz keşfettik de başka takımlar görmedi?" diye sorduğunu tahmin ediyorum. evet adam çok sağlam ve galatasaray'a çok uygun şartlarda geldi...

    kalan 3 transferde emre utkucan'ın hiçbir inisiyatifi yok, fikri alınmamış, sorulmamış. bilal, jose rodriguez ve jem paul karacan transferi teknik direktör ve menajer inisiyatifi...

    e beyler nedir bu adama öfke?
    ne yapsın daha adam?
    scout mekanizmasının olayı bellidir, bulur, takip eder, kanaat getirir ve önerir.
    adamın alınmaması kararı scout'u bağlamaz,
    alınan adamdan teknik heyetin faydalanamaması da aslında scout'u bağlamaz.

    scout'u bağlayan cidden adamın kötü olması, kötü çıkması, sakat çıkması durumudur.
    ya da bu adamın yapılan transferden hasır altı para götürdüğünün düşünülmesidir.

    utkucan'da bunlar yok...
    ne diye sarıyoruz bu adama peki?
    insaf, lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın