• 1269
    http://galatasaray11.com/kadro/ideal-lig-4451

    yönetimin transfer beceriksizliği ve idare zaafından ötürü bence gerekli sinerjiyi yakalamamız durumunda lig için yeterli ve şampiyonluğa oynayabilecek kadro böyledir.

    carole'ün hazır olmadığını düşünen kardeşlerimiz varsa yerine hakan baltayı veya semihi yerleştirebilirler. sağ bek için transferin şart oğlu şart olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. orta saha geçen senenin aynısı görüldüğü üzere. ihtiyaç dahilinde melo yerine rodriguez ve selçuk yerine (şiddetle önermesem de) bilali koyabiliriz.

    hücum hattı için söylenecek çok söz yok çünkü transfer sezonunun bitimine yaklaşıyoruz. anladığım kadarıyla o bölgeye bir transfer yapılmayacak. bu durumda ah vah etmeden burak ve umuta razı olacağız. dua edelim de burak sakatlanmasın. sinan gümüşün de ikinci yarılarda artık skora bağlı olarak ya da olmayarak oyuna dahil olması tüm taraftarın ortak beklentisi diye düşünüyorum.

    kadroya eklemesem de kendi fikrimce sağ açık pozisyonuna da takviye şart. lig için yasin umut verse de avrupa için yeterli olacağını hiç sanmıyorum. son olarak gönlümden geçen avrupa kadrosunu da huzurlarınıza sunarak takdiri siz kardeşlerime bırakıyorum.

    http://galatasaray11.com/...upa-hayal-degil-4452
App Store'dan indirin Google Play'den alın