• 1267
    http://galatasaray11.com/i/4427.jpg

    öncelikle rodriguez madrid maçındaki oyunuyla ilk 11'i hakettiğini gösterdi. sivas maçında selçuk-bilal ikilisinin ne denli yavaş ve temposuz olduğunu görmüştük ve dün gece oynanan real maçında rodriguez'in defanstan top çıkarma, dikine oynama ve pas opsiyonu olmak gibi meziyetlerini gördük. ayrıca pas yüzdesi ve pres gücü de gayet yerinde. bilal yerine melo'yu koysak bile selçuk-melo ikilisinin de artık çok ağır kaldığını düşünürsek rodriguez onların yanına monte edilmelidir. hamitte bulamadığımızı, zamanında alamadığımız alper potuk'u bu adam unutturacak bize.

    sağ bek mevzusuna değinmek istemiyorum çünkü dilimizde tüy bitti ve hala da kanayan yaramız. ama maxi pereira ve rafael gibi iki oyuncu nasıl kaçırıldı taraftar bitarafını yırtmasına rağmen anlamak imkansız. herneyse eğer transfer yapılmayacaksa bu bölgeye ki gidişat onu gösteriyor, carole bu bölgede kullanılabilir mi denemekte fayda var.

    ve gelelim forvete. madrid maçında sneijder ile poldi'nin güzel uyumunu izledik. düşünsenize maç boyu etkisiz hatta yutan eleman umut'un yerine ayağında top tutan, bu ikiliyle hücum varyasyonlarına katılan ve son vuruşları iyi bir santrforu ki burada yazar yıllardır hayran olduğu, uzun boylu, güçlü, sarışın, avrupalı golcü klaas jun huntelaar'ı tarifliyor:( bi hayal etsenize, çok güzel olmaz mı be sözlük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın