resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3424
    16 ağustos 2015 gaziantepspor kasımpaşa kaleye vurduğu kötü şuta takım arkadaşı kafa vurup gol yapmıştır. aynı maçta el yasa durduk yere kendisini oyundan attırmıştır. ama tersi de olabilirdi; yani gerçekten muazzam bir asist yapıp, seri çalımlarla rakibini oyundan da attırabilirdi. o zaman ne diyecektik? göndererek yanlış mı yaptık diyecektik? senelerdir takımdaydı ve gram katkı vermedi. eğer şimdi kasımpaşa' da patlarsa sormamız gereken soru neden gönderdik değil neden verim alamadıktır? daha 22 yaşında hiçbir şey ispatlamamışken sadece kendisinin değil çoluk çocuğunun da geleceğini garanti altına alabilecek kadar çok parayı önüne koyduğumuz için olabilir mi acaba?

    burak yılmaz' ı bu yüzden seviyorum. deli gibi hırslı adam. derdi parayla değil egoyla. belki takım için değil ama para için de değil. bir hırs var adamda. sakatlanıyor, dönmek için götünü yırtıyor. gol atabilmek için takım arkadaşını bile görmüyor gözü zaman zaman. e ronaldo da böyle zaten. tek farkla elbette o muazzam derecede de yetenekli ama burak da aydın gibi yatabilirdi. oynatmazlarsa oynatmasınlar zaten inanılmaz bir kontratım var kim gelirse gelsin yattığım yerde paramı alırım diyebilirdi ama adam sorun ediyor gelecek forveti. oynamak istiyor. ismini büyütmek, gol rakamını arttırmak istiyor. adam yönetimi denen şey bu egoyu idare edebilmek, kendi lehine çevirebilmektir. aydın' da neyi idare edecektin. olmayan hırsı mı? ya da sabri de? olcan' da, göbek yapmış yekta' da? hepsine hayal edemeyecekleri, hak etmedikleri paraları verdin. neden oynasınlar ki? neden daha iyi olmak için kendilerini zorlasınlar? peki sinan gümüş? çocuk deliriyor oynamak için, topla buluşmak için. 2 gol atarsa gazete haber yapar en az kazanan o diye, sonra ona da zam yaparız sonra da neden oynamıyor deriz. bence bir oyuncuya şu yüzden zam yapılmalı; sende öyle bir oynar ki teklifler gelir, sen de gitme biz de aynısını veriyoruz dersin ve adamı tutarsın. bugün bonservisini eline versen sende aldıklarının yarısını alamayacak adamlara parayı döküp sonra da neden oynamıyorlar diyoruz.

    aydın oynamak zorunda. kasımpa' da da oynayamazsa şu an yaşadığı lüksü çocuklarına yaşatamaz tabii eğer iyi bir yatırımcı değilse. kendi bilir yani aydın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın