resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9352
    ``kendisinin gol attığı takımları güçlü takım ve sıradan takım olmak üzere ikiye ayırabildiğimiz futbolcumuz.

    ayrıca belirtmek isterim ki trabzonspor'un güçlü takım sayıldığı yerde bursaspor sayılmamış. bursa sayılmış olsaydı bu istatistik farklı yerlere giderdi. yanılmıyorsam bursa deplasmanında oynadığımız son 4 maçta 2 hat-trick + 2 gol = 8 golü var. ama işin içinden trabzon'u da güçlü takım olarak saymayıp sıyrılabiliriz.

    her neyse ben şunu da ayrıca merak ettim. avrupa'nın majör liglerinde herhangi bir futbolcu için böyle bir istatistik yapılmış mıdır?

    yıllardır premier lig, bundesliga ve la liga takip ederim. henüz böyle bir gözleme rastlamadım. kim bilir belki de yıllar önce van persie için yapmış bir arsenal taraftarı vardır.

    not: bu entryde kimseyle polemiğe girme amacı gütmedim. sadece oluşturulmak istenen yanlış bir algıyı doğru tarafa çekmeye çalıştım. yoksa zaten atılmış olan golleri "hayır ona atmadı, buna attı" diyecek halim yok.

    edit: defansin ablasina sarkan golcu uyardı. son 4 (2 kupa + 2 lig) bursa deplasmanında 8 gol değil 7 gol atmış. 1 hat-trick + 2 gol + 1 gol + 1 gol = 7 gol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın